در حالی که سازمان جهانی بهداشت (WHO) اطمینان می‌دهد که خطر انتقال کروناویروس از طریق مواد غذایی وجود ندارد، برخی گزارشات از نیوزلند و چین حاکی از آن است که این ویروس ممکن است در بسته‌بندی مواد غذایی منجمد وجود داشته باشد و نگرانی‌ها را نسبت به انتشار ویروس از طریق مواد غذایی برانگیخته است.


دکتر سلام مواد ,غذایی ,ویروس ,مواد غذایی ,طریق مواد ,جهانی بهداشت ,سازمان جهانی ,سازمان جهانی بهداشت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلودستان مدرسـه کریم مهـر طراحی سایت دانستنی ها پُـر اَز وَسـوَسـه ی پَـروآز اوزیل موزیک دانلود سرا tehran 24 news